PortalContabilitate.ro
Consultanta specializata
pentru CONTABILI
Cauta articol   Tip articol
 Domeniu Camp

...sau foloseste motorul de cautare avansata
Contine toate actele normative din domeniu, actualizate la zi - parteneriat Legis
Legislatia UE: Prin autentificare, sunt de acord cu faptul ca site-ul PortalContabilitate.ro poate seta module cookie in browserul meu.
Username:
Parola:
Tine-ma minte
 

Mareste font Micsoreaza font Font default


Gestiune restaurant si bar

Mihaela Benta, valabil la 02-Dec-2010

Tags: OMFP 3055/2009, gestiune, OMFP 1826/2003

Intrebare: O societate desfasoara activitate de comercializare mancaruri si bauturi (restaurant si bar). Pentru facturile de achizitii se emit NIR-uri, cu evidentierea adaosului comercial. Pentru evitarea folosirii retetelor am considerat un adaos comercial de 100% si pentru materiile prime. Valoarea mancarurilor si bauturilor este incasata pe casa de marcat. La sfarsitul lunii descarcarea gestiunii se face pe baza coeficientului K. Va rog sa-mi spuneti daca metoda prezentata mai sus este corecta? Ce riscuri implica? Ce documente trebuie intocmite? Ce documente trebuie intocmite in cazul modificarii preturilor de pe meniuri? Cat de des se pot modifica acestea?

Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Clic aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii Portalcontabilitate.ro

Login utilizator

Username:
Parola:
Tine-ma minte

De ce sa imi fac cont?

  • 125 de experti sunt la dispozitia ta 24 / 7 / 365!
  • Ai acces la o baza de date cu 58545 intrebari si raspunsuri din contabilitate, fiscalitate, impozit pe salarii.
  • Toate informatiile din portal iti stau la dispozitie oricand si din orice locatie!
  • Accesul total in portal + consultanta personalizata te costa acum doar 4.15 lei/zi, TVA inclusa.
  • NOU! Accesul total in portal + consultanta personalizata + Soft Legislativ EXCLUSIV pentru Contabili - Legis Plus Contabilitate te costa acum doar 5.43 lei/zi, TVA inclusa.

Inregistrare cont


 

Inregistreaza-te sau completeaza campurile de login pentru a avea acces la raspunsul articolului
Gestiune restaurant si bar
ACCES INSTANT la intrebare si raspuns platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea care prezinta interes pentru dvs. platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasati butonul alaturat "Plateste prin SMS" si urmariti instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, veti putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.



Newsletter PortalContabilitate.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul Portalcontabilitate.ro si primesti cadou Raportul special "Impozitul specific explicat prin 11 intrebari si raspunsuri"!
 

  Da, doresc sa ma abonez si sa primesc informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare



Articole similare


     » Achizitie terenuri cu vegetatie forestiera. Monografie contabila 
     de Gabi Popescu, 25-Feb-2017
     » Intrebari si raspunsuri » Contabilitate » Contabilitatea de gestiune

     » Schimbarea metodei de evaluare a stocurilor in restaurant. Monografie contabila 
     de Olguta Crevelescu, 15-Feb-2017
     » Intrebari si raspunsuri » Contabilitate » Contabilitatea de gestiune

     » Constatare diferente in urma inventarierii. Monografie contabila 
     de Gabi Popescu, 25-Ian-2017
     » Intrebari si raspunsuri » Contabilitate » Contabilitatea de gestiune

     » Documente fiscal-contabile utilizate de catre o intreprindere individuala 
     de Anca Ivanov, 24-Ian-2017
     » Intrebari si raspunsuri » Contabilitate » Contabilitatea de gestiune

     » Obligatia intocmirii NRCD pentru materii prime in restaurant. Ordin 2634/2015 
     de Olguta Crevelescu, 19-Ian-2017
     » Intrebari si raspunsuri » Contabilitate » Contabilitatea de gestiune