Activitate economica. Autorizare. Productie alimente. Tratament contabil.

1. Ce autorizatii sunt necesare pentru laboratorul respectiv si de la ce institutii se obtin?
2. Care este monografia contabila pentru aceasta activitate, in special pentru partea de productie si cea de vanzare cu amanuntul sau la comanda, in cantitati mari?
3. Care este cadrul legal privind risipa si produsele perisabile si daca se aplica si in acest caz?
4. Care este monografia contabila pentru produsele perisabile si cele care se arunca sau se doneaza la sfarsitul zilei?
5. Exista un registru special pentru produsele alimentare utilizate in producerea prajiturilor, in care se mentioneaza aceste produse, data deschiderii si termenul de valabilitate?
6. Care sunt documentele ce trebuie intocmite in gestiunea interna pana la expunerea produselor in vitrina?
7. Ce reglementari speciale exista cu privire la acest domeniu de activitate, de care firma trebuie sa tina cont?
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Fa-ti un CONT de TESTARE GRATUITA completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un Click AICI)
Atentie la data valabilitatii intrebarii!
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 14 mai 2025.
cel mai cunoscut site de consultanta fiscal-contabila din Romania
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Newsletter portalcontabilitate.ro

Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul portalcontabilitate.ro si primesti cadou Raportul special "Procedura de corectare a erorilor contabile"!