Marfuri si materiale. Tratament contabil

Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila, de la achizitia materiilor prime pana la productia de mancare finita, in situatia in care la finalul zilei nu mai este stoc de produse finite. In acelasi timp, restaurantul are produse de bar, contabilizate pana in decembrie 2024 in contul 371, cu adaos comercial si raport de gestiune. Daca am schimbat metoda inventarului, trebuie si la marfa de bar sa o contabilizez altfel? Va rog si aici o monografie contabila.
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Fa-ti un CONT de TESTARE GRATUITA completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un Click AICI)
Atentie la data valabilitatii intrebarii!
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 12 feb 2025.
cel mai cunoscut site de consultanta fiscal-contabila din Romania
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Newsletter portalcontabilitate.ro

Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul portalcontabilitate.ro si primesti cadou Raportul special "Procedura de corectare a erorilor contabile"!